10a Setmana de la Psicologia

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Auditori del Centre de Cultures / Cappont
Web:
Programa de la 10a Setmana de la Psicologia
Inici:
 | 
Finalització:

Inici de la 10a Setmana de la Psicologia.

La X Setmana de la Psicologia, que es portarà a terme els dies 21 i 22 d'abril de 2022 a la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, consisteix en un conjunt de ponències i tallers sobre temàtiques diverses relacionades amb la Psicologia, en tots els seus àmbits d'aplicació, on destaca la vessant social, i que de nou es celebra de forma presencial. L'objectiu de la Setmana és fer arribar les aportacions de la Psicologia al conjunt de la comunitat universitària, al món professional i a la societat en general. A més, els estudiants de la UdL poden obtenir 2 ECTS de matèries transversals amb la seva inscripció i participació a la Setmana.

Enguany, la Setmana presenta 4 ponències, 9 tallers i una sessió de pòsters científics, amb esmorzar i pauses suficients entre les activitats. El tema transversal d’aquesta edició serà "l'estigma", que estarà present a totes les ponències i tallers. Així, s'abordaran temes tan diversos com el tabú que suposa la malaltia mental, el diagnòstic de TEA en infants i adolescents, les Persones Altament Sensibles, la relació cos-ment, l'acompanyament emocional, la Psicologia Afirmativa, l'atenció en situacions de violència de gènere, el rebuig a col·lectius estigmatitzats, la intervenció en bullying, els joves migrats, les orientacions i identitats sexuals, l'estigma en l'addicció, i la situació de les dones a Cuzco, entre molts altres temes.

A més, durant les pauses del matí i la tarda, es realitzaran sessions de pòsters amb els millors Treballs Finals de Grau presentats el curs 2020/2021 al Grau de Psicologia de la UdL, en el quals els autors explicaran el seu treball i respondran preguntes.

La Setmana de la Psicologia l'organitza l'Associació d'Estudiants de Psicologia de la Universitat de Lleida (AEP-UdL), amb el suport de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida, i amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.