Exposició: El canvi climàtic

Cicle d'activitats ambientals de la Comissió de Sostenibilitat i Emergència climàtica

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Centre de Cultures / Cappont
Web:
Cicle d'activitats ambientals de la Comissió de Sostenibilitat i Emergència climàtica
Inici:
Finalització:

Exposició El canvi climàtic, de Sergi Reboredo, en el marc d'una nova edició del Cicle d'd'activitats ambientals de la Comissió de Sostenibilitat i Emergència climàtica lligats als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 6, 7, 11 i 13 de l’Agenda 2030.

Sergi Reboredo és un fotoperiodista català amb una dilatada trajectòria. Va estudiar a l'IEFC entre 1998 i 2001, i va ser becat per la Universitat de Xixón. Al llarg de la seva carrera ha rebut nombrosos reconeixements com el Premi de la Fundació de Drets Civils 2003, primer premi III Certamen Nacional de Fotografia “Els drets Humans” (Realejos, Tenerife), primer premi “Eugenio Rodríguez” de l'Ajuntament de Toledo, i premi de fotoperiodisme “Fundació Caixa Galícia–Juan Cancelo” 2007. També va ser nominat el 2012 al prestigiós premi PICTET, organitzat pel diari econòmic Financial Times; el 2015 va ser guardonat amb el Premi Humanity Photo Award de la UNESCO, i el 2018 Casa de África li concedeix el premi a la millor fotografia realitzada a ciutats africanes.

Ha exposat la seva obra a la Maison de l'UNESCO (París), Museu d'Art Guangdong (Guangzhou, Xina), La Casa Encendida (Madrid), MACBA, Kowasa Gallery, SONIMAG, Perpinyà (França) oa l'Institut Català Internacional per la Pau de Barcelona. El 2004 va publicar el llibre “Barcelona 2004 com a mentida” juntament amb l'escriptor Manuel Trallero; el 2018, “101 llocs de món”, i el 2019, “Trens pel Món”.

Foto: Sergi Reboredo Manzanares Foto: Sergi Reboredo Manzanares