Exposició: Imaginar la educación. 50 años con FRATO

Nom
Facultat de Ciències de l'Educació, Psicologia i Treball Social
Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Facultat de Ciències de l'Educació, Psicologia i Treball Social
Inici:
 | 
Finalització:

 

Aquesta exposició, cedida pel Parc de les Ciències de Granada, se centra en l'obra del nou doctor honoris causa de la UdL, Francesco Tonucci, pedagog, mestre i pensador italià conegut també com a Frato en la seua faceta d'humorista gràfic.


La mostra presenta els valors del concepte d'educació del psicopedagog. D'una banda, la reivindicació del poder de la imaginació des de la infància. De l'altra, un concepte d'educació basat en el respecte i l'escolta activa dels infants, amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i promoure la diversitat a partir de la participació.

A l'exposició es poden veure des de dibuixos originals i vinyetes de Frato, llibres escrits per ell (La ciutat dels nens, Amb ulls de nen, etc), fotografies, objectes i instruments de treball que ens apropen al personatge i a la seua trajectòria vital i pedagògica.

"Imaginar la educación. 50 años con Frato", és una invitació a pensar, a imaginar un canvi i, al mateix temps, una oportunitat per mostrar la intel·ligència i la creativitat dels infants, la seua capacitat per aprendre i construir.

EXPOUdL50anyosconFrato