Exposició: #PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Planta baixa Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social / Cappont
Web:
Exposició: #PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola
Inici:
 | 
Finalització:

Inauguració de l'exposició #PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola, a càrrec del vicerector de Cultura i Extensió Universitària de la UdL, Joan Busqueta Riu, el director del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant, Ferran Isabel i Vilar, i el comissari de l'exposició, David Garcia Sirvent. La mostra es podrà veure fins el 3 de desembre.

L'exposició revisa les dues últimes dècades de la música valenciana en la qual es poden descobrir els grups de música i els artistes des de finals dels 90 fins a l’actualitat, en una panoràmica general al moviment de reviscolament musical que s’ha produït al País Valencià.

La mostra, originària de la Universitat d’Alacant, arriba a la UdL, de la mà de l’Institut de Llengües, després d’estar en exhibició durant el curs passat al campus alacantí de Sant Vicent del Raspeig.

A més de les cançons, el recorregut de l’exposició passa per l'art gràfic, la literatura, els festivals, l'àmbit familiar, les publicacions periòdiques i el vincle amb els estudiants.

L’exposició consta d’una sèrie de panells temàtics i vitrines amb llibres, revistes i marxandatge. A més, el web primaveramusical.ua.es afegeix informació gràfica i audiovisual amb llistes de reproducció de YouTube i és el punt bàsic d’informació de totes les activitats complementàries que s’han fet des de la inauguració i les que es faran en cada itinerància. 

Amb aquesta exposició l'Institut de Llengües vol que els diferents col·lectius universitaris i la societat lleidatana, especialment la gent jove, descobreixin grups de música i artistes que potser a hores d'ara ens són desconeguts.

 

cartell_primaveramusical_UniversitatdeLleida