Exposició bibliogràfica: 100 Joan Brossa

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Passadís del Claustre de la Pensativa del Rectorat
Web:
Biblioguia de l'exposició bibliogràfica "100 Joan Brossa"
Inici:
 | 
Finalització:

 

Enguany es commemora l’Any Brossa, un dels poetes catalans i europeus més importants de la segona meitat del segle XX, i, juntament amb Miró, Sert, Foix i Tàpies un dels referents indiscutibles de l’Avantguarda Catalana.  

Coincidint amb el Centenari del seu naixement, el 19 de gener del 2019, la Fundació Joan Brossa, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, van decidir impulsar tot un seguit d’iniciatives per celebrar una Commemoració amb l’objectiu de donar a conèixer la seva obra: estudiar-la, reeditar els seus llibres, representar la seva poesia escènica, amb la complicitat i el suport de moltes institucions públiques i privades de tot el país.

La Universitat de Lleida, des de la unitat de Biblioteca i Documentació, hi ha volgut participar amb l’exposició bibliogràfica “100 Joan Brossa” que us convidem a visitar. Descobrireu el món màgic d’en Brossa, un poeta de la modernitat, un transgressor del llenguatge, de les formes convencionals i un autèntic artista de tots els temps.

L’exposició està ubicada al Passadís del Claustre de la Pensativa de l’Edifici de Rectorat i romandrà oberta de l’11 d’octubre al 20 de gener de 2020.

Per a més informació podeu consultar la biblioguia: https://biblioguies.udl.cat/100joanbrossa

 

 
100anysbrossa