Concurs 2008/2009

 Descarregar pdf


La UdL convoca el tercer concurs d'idees per al disseny de la carpeta del curs acadèmic 2008/2009. Qualsevol persona que sigui membre de la comunitat universitària de la UdL (centres propis i centres adscrits) pot presentar propostes fins a les 14 hores de l'11 de desembre de 2007 en el Servei d'Extensió Universitària. El jurat farà una selecció d'un màxim de 5 propostes per a que la comunitat universitària participi en l'elecció de la proposta guanyadora del 20 de desembre de 2007 al 16 de febrer de 2008. La proposta guanyadora es farà pública el 19 de febrer de 2008. El premi serà la producció de la carpeta i la seua distribució, un ordenador portàtil i 5 carpetes amb el seu disseny definitiu.


Proposta guanyadora

La proposta guanyadora del III Concurs d'idees per al disseny de la carpeta de la Universitat de Lleida 2008/09 ha estat la carpeta d' Estefania Pérez Broto, estudianta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.carpeta_contruyete


¡Constrúyete!

Guanyadora d'un cap de setmana

La guanyadora d'una nit d'hotel, a gaudir fins al 31 de desembre de 2008 (diari o festiu), a l'Hotel Termes Montbrió (Montbrió del Camp - Tarragona) en habitació doble standard per a 2 persones, sopar per a 2 persones i entrada a l'espai lúdic termal Aquatònic ha estat Juana Ana Rul·lan Pomar, estudianta de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

 Propostes finalistes

 

carpeta_connectat
Connecta amb la UdL
carpeta_imagina
Imagina
carpeta_passio
Passió per a la universitat
carpeta_ultraspekUltraspek
  carpeta_contruyete
¡Constrúyete!

  Concurs 2008/2009


Recursos

   Darrera modificació: