Completat el complex de Biomedicina de la UdL amb la inauguració del mòdul 2

Amb aquest equipament s'arriba als 9.000 m2 dedicats a la recerca en aquest àmbit que aplega 34 grups i un total de 417 investigadores i investigadors

Carregant el reproductor...

Amb l'edifici de Biomedicina-mòdul 2, la Universitat de Lleida ha completat el complex de Biomedicina del campus de Ciències de la Salut que s'ubica a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Amb aquest equipament de 4.011 m2, s'arriba als 9.000 metres quadrats dedicats a la recerca en aquest àmbit que aplega 34 grups i un total de 417 investigadores i investigadors.

L'edifici de Biomedicina 2 allotja sis grups de recerca de l'IRBLleida: Investigació translacional en medicina respiratòria, Biologia de sistemes i mètodes estadístics per a la recerca, Neurociències clíniques, Neurocognició, psicobiologia de la personalitat i genètica de la conducta, Desenvolupament i evolució del Cervell i Immunologia i metabolisme; així com els serveis científics tècnics següents: Biobanc, Ubiosat, Metabolòmica, Microscopia i citometria, Farma, Cultius cel·lulars i UDETMA-Laboratori d'imatge vascular. Els assistents a l'acte han pogut visitar avui el Biobanc i els espais del grup de recerca Neurociències clíniques.

El campus de Ciències de la Salut al complex de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova està format pels dos edificis de biomedicina, la Unitat docent de l'Arnau i l'edifici docent i l'estabulari. Són 14.000 metres quadrats i escaig, 5.000 dedicats a la docència i 9.000 a la recerca.