D'IlerCOVID a Global COVID. Presentació de resultats del Projecte IlerCOVID

Més de 800 persones del Segrià han participat als tallers i xerrades del projecte de recerca IlerCOVID Educació i comunicació amb base científica per combatre la COVID-19 i futures pandèmies

Presentació de resultats del Projecte IlerCOVID - Educació i comunicació amb base científica per combatre la COVID-19 i futures pandèmies, iniciativa multidisciplinària finançada pel Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, que ha desenvolupat durant divuit mesos un nou model d'Educació per a la Salut al Segrià.

Més de 800 persones del Segrià han participat als tallers i xerrades del projecte de recerca IlerCOVID Educació i comunicació amb base científica per combatre la COVID-19 i futures pandèmies, de la UdL. Així ho han donat a conèixer els seus responsables durant la presentació de resultats. La iniciativa també ha servit per crear un museu virtual sobre les pandèmies, l'IlerCOVID Museum, i dos aplicacions sobre epidemiologia: COVIDWORLD i EpiPlay. Segons el professor ICREA i investigador de la UdL i Agrotecnio, Paul Christou, ha estat un projecte innovador per la seua integració horitzontal de ciència, art, educació i humanitats, establint les bases d'iniciatives multidisciplinàries i amb un impacte en la societat.
 

Més informació:

Més de 800 persones, als tallers i xerrades del projecte IlerCOVID / Premsa UdL