Inauguració del curs Acadèmic 2021/22 al Campus Igualada-UdL

La lliçó inaugural, “Sense por a Goliat”, ha anat a càrrec de la cofundadora i consellera delegada de Fibracat i presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista

Carregant el reproductor...
El Campus d'Igualada de la Universitat de Lleida ha inaugurat el curs acadèmic 2021/2022 amb la vista posada en el nou edifici del Passeig Verdaguer, les obres del qual van començar a mitjans de setembre. L'acte ha tingut lloc a la Sala d'actes del Pla de la Massa, amb la presència del rector de la UdL, Jaume Puy, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Josep Ribas.
 
La conferència inaugural, “Sense por a Goliat”, ha anat a càrrec de la cofundadora i consellera delegada de Fibracat i presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista, Premi DonaTIC 2020 de la Generalitat de Catalunya. Bautista, ha convidat el públic a reflexionar sobre el concepte de “l’èxit” i també ha explicat com va ser el procés de fundació de Fibracat, la primera operadora catalana de serveis d’Internet, Mòbil i TV, que ha descrit com “un David contra quatre Goliats”, en relació a les grans operadores telefòniques amb les que competeixen. L’empresària ha conclòs l’acte encoratjant l’alumnat: “Totes som guerreres i guerrers en un món ple de Goliats a qui hem de plantar cara sense pressa, sense límits, sense por”.