La Fira UdL Treball 2019 dobla les ofertes de feina respecte a l'edició anterior

Carregant el reproductor...

La 6a Fira UdL-Treball ofereix a l'estudiantat i els graduats el doble d'ofertes laborals que l'any passat. Són 291 per les 136 amb les que va obrir el certamen del 2018. Per primer cop, la Fira s'amplia al campus d'Igualada.

La Fira aplega enguany un total de 95 empreses. Més de 60 són de les comarques de Ponent; una vintena, de la província de Barcelona; i la resta, de Saragossa, Terol, València, Madrid i Navarra. Per sectors, la varietat de les firmes és extensa. Fabricants de maquinària, desenvolupadors de programes informàtics, constructores, empreses agroalimentàries, agències de viatges, consultories econòmiques i jurídiques, companyies asseguradores o laboratoris són només alguns dels perfils de les empreses d'aquesta sisena edició.

Al certamen també hi són presents 25 entitats, entre les que hi ha una dotzena de col·legis professionals, serveis propis de la UdL (com el Consell de l'Estudiantat, Alumni UdL, la Càtedra d'Emprenedoria, l'Institut de Llengües o l'Escola de Doctorat), el Servei d'Ocupació de Catalunya, l'Agència Catalana de Turisme, Afrucat, l'Associació d'Empresaris de la Llitera, la Cambra de Comerç de Lleida, la COELL, PIMEC i GlobaLleida.

http://udltreball.udl.cat/