Lliurament del Premis Explorer Space Lleida 2019 a la millor idea emprenedora

La proposta uBand de Marc Coll, estudiant d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l'Escola Politècnica Superior ha estat seleccionada com a millor idea emprenedora

Carregant el reproductor...
La proposta uBand de Marc Coll, estudiant del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), ha estat seleccionada com a millor idea emprenedora del programa Explorer Space Lleida (antic Yuzz) d'entre 9 candidates. Coll, que viatjarà a Sillicon Valley amb 55 representants més d'Espanya, Portugal i Argentina, ha ideat un dispositiu de seguretat personal pensat per fer esport a l'aire lliure.
 
El segon premi ha estat per a l'alumne de Grau en Enginyeria Informàtica de l'EPS, Joan Palau, pel projecte OpHome. El tercer se l'ha endut l'estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) Assier Falcó, amb la plataforma Tatyo; i l'Explorer Woman Award, Maria Mateo, també d'ADE, amb el projecte Funny Dreams. Els projectes seleccionats com a primer premi i en la categoria de dones emprenedores passaran directament a la final estatal que es realitzarà a Madrid al mes de novembre. Allà competiran per uns premis econòmics de 30.000, 20.000 i 10.000 euros.