Lliurament dels Premis del Consell Social de la UdL 2022

A la Fundació Aspros, la Federació de Cooperatives, Argal, Industrial Leridana del Frío i al Consell de l'Estudiantat de la UdL

El Consell Social de la Universitat de Lleida va lliurar el divendres, 25 de novembre, els seus premis anuals en un acte al Saló Víctor Siurana del Rectorat; presidit pel rector, Jaume Puy, i el president del Consell Social, Delfí Robinat. Enguany els guardons reconeixen el lideratge social de la Fundació Aspros; el compromís amb la UdL de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya; les empreses Argal Alimentación SA i Industrial Leridana del Frío SL; i les bones pràctiques de responsabilitat social corporativa del Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida.
 
El Consell Social ha volgut reconèixer les festes que organitza aquest òrgan de representació de l'alumnat, destacant que van mes enllà del compliment de la normativa i són "inclusives, participatives, sostenibles, segures i de proximitat". El Consell de l'Estudiantat "està format per joves amb uns valors lloables de responsabilitat en front el seu entorn i els diferents grups d'interès", reconeix el jurat. Quant a la Fundació Aspros, destaca "el seu propòsit de donar una vida més justa i equitativa a persones amb capacitats diverses i les seues famílies". A més, "just enguany celebra el seu 60 aniversari i el jurat ha considerat molt oportú aquest reconeixement".
 

Més informació:

El Consell Social de la UdL lliura els seus premis anuals / Premsa UdL