SOM STEM. Tu també ho pots ser!

L'objectiu és incentivar l'elecció de les STEM entre les noies i les joves i contribuir a trencar amb els estereotips de gènere a través de models de referència d'enginyeres ex-alumnes de la UdL de l'àmbit de les STEM

SOM STEM. Tu també ho pots ser! és una iniciativa audiovisual del Centre d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones Dolors Piera de la Univeristat de Lleida vinculada a la jornada de presentació dels estudis universitaris sense estereotips de gènere titulada Per què no puc fer-ho?
 
L'objectiu d'aquesta acció és incentivar l'elecció de les STEM entre les noies i les joves i contribuir a trencar amb els estereotips de gènere a través de models de referència d'enginyeres ex-alumnes de la UdL de l'àmbit de les STEM.
 
Els 2 primers capítols d'aquesta sèrie els protagonitzen l'Elena Rubies García, enginyera industrial que està realitzant el doctorat en enginyeria i tecnologia de la informació i la Cristina Montserrat Rodríguez, enginyera forestal, degana del Col·legi de l'Enginyeria Forestal a Catalunya i directora d'Entrearbres.