V Concurs de Relats curts de la UdL: Me'n contes un de ciència?

En el marc de la 23a Setmana de la Ciència, la UdL ha premiat dotze escolars de Primària i Secundària, que rebran material educatiu per a ells i els seus centres

Carregant el reproductor...

La Universitat de Lleida, en el marc de la 23a Setmana de la Ciència, ha premiat dotze escolars de Primària i Secundària en el 5è Concurs de relats curts Me'n contes un de ciència? Els guardonats rebran material educatiu per a ells i els seus centres.

La finalitat principal d'aquest concurs literari era remarcar la importància de l'ús de l'expressió escrita en totes les àrees del currículum. En aquest cas, es feia un especial incís en l'ús de la paraula com a expressió del coneixement científic i reflexionar sobre aquesta necessària interdisciplinarietat.

Meritxell Morera va ser l'encarregada de ser la veu cantant en l'acte de lliurament de premis, qui a més va llegir cadascun dels contes premiats.

El jurat estava composat per Neus Vila (vicerectora d'Estudiants de la Universitat de Lleida), Fernando Guirado (membre de l'equip docent de la UdL), Lola González (membre de l'equip docent de la UdL) i Eduard Roure (professor de l'INS Manuel de Montsuar).