Descarregar pdf
QUÈ HEU DE FER PER MATRICULAR-VOS?

 

1 - CARPETA DE MATRÍCULA

Podeu adquirir la carpeta de matrícula al lloc indicat en el vostre campus.

 

2 - CONSULTEU EL CALENDARI DE MATRÍCULA

Si feu automatrícula en un centre propi:

La fareu pel sistema d’automatrícula a l’aula preparada en cada centre. Podeu consultar els dies de matrícula en l'apartat Quan heu de venir?

Un cop tingueu plaça assignada, rebreu durant els dies previs a la matrícula un correu electrònic de la UdL a l’adreça que vau indicar en el moment de fer la preinscripció. Aquest missatge inclourà la informació següent:

  • Usuari (correspondrà a l’adreça electrònica que va indicar l’estudiant) i contrasenya per accedir a l’automatrícula.
  • Dia i hora per poder realitzar l’automatrícula assistida en el centre corresponent, que s’assignaran segons la nota d’admissió de cada estudiant.
  • Qualsevol altra informació important per a realitzar la matrícula.

Si us matriculeu en un centre adscrit de forma presencial:

  • Podreu consultar el calendari al tauler d’anuncis del centre universitari on us heu de matricular i al web de la UdL: Quan heu de venir?

 

3 - LLEGIU ATENTAMENT LA INFORMACIÓ

Llegiu atentament aquestes instruccions  i l’apartat   Què heu de portar?  abans d’anar a la secretaria.

Prepareu les fotocòpies que necessiteu i porteu, també, els originals.

En cas que no feu l’automatrícula assistida, empleneu els impresos amb atenció (amb lletra clara i sense errors) per no haver de repetir-los. Podeu consultar l’oferta docent al web: www.udl.cat.

 

4 - EN CAS QUE DEMANEU BECA

Per sol·licitar beca heu d’emplenar el model de sol·licitud que apareix a la pàgina web del Ministeri i seguir les instruccions que s’indiquen. Més informació:   Beques .

 

5 - PAGAMENT DE LA MATRÍCULA (CENTRES PROPIS)

Trobareu tota la informació referent al pagament de la matrícula a Preus i Pagament.

Important: El titular del compte bancari cal que signi l’ordre de domiciliació que es genera en el moment de la matrícula (quan es crea un compte bancari o es modifica l’existent). Aquest document cal presentar-lo a la Secretaria abans de 10 dies a comptar des del moment de la matrícula, si no la matrícula no es considerarà completada.

 

6 - CARNET UDL

En el moment de fer la matrícula us informaran de com heu de sol·licitar el carnet d’estudiant.

Informació sobre el carnet: www.carnet.udl.cat

 

7 - CORREU ELECTRÒNIC

Tots els estudiants matriculats a la UdL teniu una adreça de correu electrònic institucional (@alumnes.ucl.cat) que és imprescindible utilitzar per a comunicar-vos amb la universitat (professorat, secretaries, altres...).

  • Centres propis

A partir de l’endemà de la validació de la vostra matrícula, cal que activeu el vostre compte de correu d’acord amb les instruccions que trobareu a l'enllaç següent: Activació del compte d’alumne

Si teniu qualsevol dubte podeu adreçar-vos a l’aula d’informàtica del campus. Us heu d’identificar amb el vostre DNI i presentar el resguard (rebut) de matrícula.

  • Centres adscrits

INEFC – Un cop esteu matriculats se us assignarà automàticament un compte de correu electrònic. Tindreu més informació a la secretaria del centre.

Escola Universitària de Relacions Laborals – Consulteu a la secretaria del centre.

Escola Universitària de Turisme – OSTELEA – Consulteu a la secretaria del centre.

Centro de Educación Superior Next– Consulteu a la secretaria del centre.

 

8 - JORNADA D’ACOLLIDA

Les dates de la Jornada d’Acollida per als estudiants de 1r curs, a cada centre, les podreu consultar a l’apartat d’informació sobre la matrícula:  Programa d’acollida  

 

9 - ALTRA INFORMACIÓ D’INTERÈS

Transports, allotjament i altres temes d’interès: http://www.udl.cat/perfils/alumnes.html

Servei d’Informació i Atenció Universitària (Campus de Cappont), telèfon 973 003 588 i correu electrònic  info@udl.cat .

   Darrera modificació: