Campus d'Igualada

 Descarregar pdf
campusudligualada

El Campus Universitari d’Igualada està ubicat en tres espais diferents de la ciutat. El Pla de la Massa, on es desenvolupen els estudis d’Enginyeria i Administració i Direcció d’Empreses, l’edifici de La Teneria i el 4DHealth, on s’imparteixen les titulacions de l’àmbit de la Salut.

Aquesta oferta formativa, que la Universitat de Lleida ofereix al Campus Universitari d’Igualada, va lligada a les necessitats d’ocupació del territori i a la pròpia trajectòria igualadina en estudis superiors.

Campus Universitari d'Igualada-UdL
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada
igualada.info@udl.cat
+34 93 803 53 00

El Pla de la Massa

El Pla de la Massa és la seu principal del Campus Universitari Igualada-UdL, on es troben tots els serveis administratius del Campus i està ubicada a la zona residencial de la ciutat d’Igualada.

La Teneria

La Teneria és la seu del Campus, situada al centre de la ciutat d’Igualada, en la qual s’imparteix el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. 

4D Health

El 4D Health és un centre de referència en l’àmbit de la simulació clínica en el qual els estudiants de Ciències de la Salut realitzen una part de les seves pràctiques. És una instal·lació moderna, ubicada a les instal·lacions remodelades de l’antic hospital d’Igualada, al Passeig Verdaguer.

El 4D Health disposa de 2.500 m2 amb una gran varietat d’espais, distribuïts en 3 plantes, que inclou passadissos, sales d’espera i ascensors. Les instal·lacions compten amb els equipaments mèdics corresponents i amb sistemes àudiovisuals que permeten veure i escoltar tota activitat al centre. Disposem d’un equip d’extres i professionals sanitaris, a més de personal de producció, per ajudar en tasques tècniques.

https://4dhealth.com

   Darrera modificació: