Convocatòria de presentació de propostes d'activitats per al III Campus Jove Itinera de la Universitat de Lleida 2020

 Descarregar pdf

La Universitat de Lleida, en el marc de la seva política de captació de talent, accions adreçades als futurs estudiants, alumnes de secundària, batxillerat i cicles formatius, dins del Programa Camí a la UdL.

Concretament, dins del programa d’activitats de transició de la secundària a la universitat que la UdL posa en marxa cada curs, l’ICE de la UdL organitza el Projecte Itinera, que estableix col·laboracions entre professorat universitari i professorat de batxillerat per tal de realitzar tutories conjuntes a estudiants de 1er i 2n de batxillerat que han d’elaborar els seus treballs de recerca. I una part de l'acció del Campus Jove Itinera pretén contribuir al Projecte oferint noves oportunitats a alumnes i professorat en l’àmbit dels treballs de recerca, però no únicament, ja que també planteja altres activitats formatives per a altres grups d’estudiants.

Així, aquesta convocatòria vol recollir propostes de cursos i tallers de recerca per a futurs estudiants a realitzar durant l’estiu de 2020, de professorat i investigadors de la UdL.

Poden optar a la convocatòria el PDI i el PAS de la Universitat de Lleida. Així mateix, es facilita la possibilitat que el professorat de secundària i també institucions o entitats alienes ofereixin activitats dins del marc del Campus Jove Itinera de la UdL, sempre i quan compleixin els requisits de la convocatòria i estiguin coordinades per PDI de la Universitat de Lleida.

El termini de presentació de sol·licituds serà de l’endemà de la publicació de la convocatòria a la seu electrònica fins al 27 de març de 2020.

Documents d'interès:

Convocatòria

Sol·licitud

La sol·licitud la podeu presentar al Registre electrònic de la UdL com a Instància genèrica identificant-vos coma a usuari i contrasenya UdL

 

   Darrera modificació: