4t Concurs Idea de Desenvolupament d'Idees de Negoci Innovadores

El Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat, el Vicerectorat de Transferència i Foment de la Innovació, la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària, GLOBALleida i el Consell Social de la UdL, convoquen el Concurs Idea-UdL-ODS d’idees de negoci innovadores per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

 Descarregar pdf
concursidea Els guanyadors amb els impulsors del premi. FOTO: UdL
OBJECTIU

L’objectiu del concurs és detectar idees de negoci per impulsar la creació d’empreses innovadores i/o basades en coneixement tecnològic promogudes per estudiants, graduats/des o personal investigador en formació, amb la finalitat de fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) continguts en l’Agenda 2030.
 


A QUI VA DIRIGIT

El concurs es dirigeix a estudiants universitaris, persones graduades, i personal investigador en formació, de fins a 35 anys.
 
MODALITATS
 
Les persones participants i equips de les idees seleccionades en la primera fase del concurs obtindran formació per elaborar el seu Estudi de viabilitat.

En la segona fase del concurs, s’atorgaran fins a dos premis:

  • Primer premi de DOS MIL EUROS
  • Segon premi de MIL EUROS
 
PROJECTES PREMIATS
 

1r PREMI: Projecte Suweca
Presentat per Álex Céron, Álvaro González i Jorge Vera

Disseny, fabricació i comercialització de vestuari de neoprè per a la pràctica del barranquisme utilitzant matèries primeres d’origen sostenible, reciclades i reciclables. Eliminant al complet l’ús de matèries primeres d’origen petrolífer i contaminant, i aplicant models d’economia circular per redistribuir els productes un cop finalitzat el seu ús.


2n PREMI: Projecte Domus Manager
Presentat per Joel Nadal i Joan Tarragona

Eina de monitoratge i control dels espais basada en algoritmes d’intel·ligència artificial, dissenyada per optimitzar el consum d’energia dels edificis oferint una resposta òptima i responsable al seu consum energètic.