Descarregar pdf

capcelera_odec

ESPAI CDOCS (CENTRE DE DOCUMENTACIÓ EN COOPERACIÓ I SOLIDARITAT) DINS DE LA BIBLIOTECA DE CAPPONT DE LA UdL

El Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat (CDOCS) va néixer l'any 1999, arran d'una iniciativa de l'Oficina de Desenvolupament i Cooperació (ODEC) de la Universitat de Lleida, per tal de canalitzar la petició de la comunitat universitària, les ONGD, i altres moviments solidaris i de totes les persones que treballen en l'àmbit de la cooperació per al desenvolupament de la ciutat de Lleida.

El CDOCS és un espai dins de la biblioteca general de la Universitat de Lleida, especialitzat en temes relacionats amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat, com ara el desenvolupament humà, la pau, el drets humans, la immigració, el medi ambient i la sostenibilitat, el comerç just, les relacions internacionals, governabilitat i globalització entre d'altres.

Les funcions principals de l'espai CDOCS -que es troba a la tercera planta de la Biblioteca de Cappont (Edifici Transfronterer)- se centren fonamentalment en:

  • Oferir i difondre tota aquella informació i documentació rellevant per obtenir una visió contrastada dels esdeveniments que es produeixen tant en l'àmbit local com en l'àmbit internacional.

  • Fomentar la investigació per al desenvolupament, consolidant-se com un fons documental de referència per l'elaboració d'estudis i projectes de recerca que tinguin per objecte qüestions relacionades amb la cooperació per al desenvolupament i la solidaritat. La difusió d'aquests estudis es realitza a través de les dues col·leccions que edita la Oficina de Cooperació i Solidaritat: la col·lecció Sud-Nord i els quaderns "Al Voltant de...".
 
 
 
   Darrera modificació: