Descarregar pdf
Butlletí de l'Institut de Llengües
 
 El Butlletí electrònic de l'Institut de Llengües de la Universitat de Lleida, de caràcter quadrimestal, pretén donar a conèixer especialment a la comunitat universitària, però també a la societat, tota l'activitat lingüística que genera: cursos de llengües, oferta de recursos lingüístics, promoció de les llengües, recomanacions d'eines que tenim a l'abast per a l'aprenentatge, difusió de les actuacions dutes a terme, agenda, notícies...
 

El nostre butlletí neix amb l'esperit de ser un espai informatiu i divulgatiu alhora, en què tinguin cabuda tots els aspectes relacionats amb les llengües.

Si voleu rebre el Butlletí, només cal que ens ho indiqueu a l'apartat de subscripció. En qualsevol moment podeu donar-vos de baixa en aquesta mateixa pàgina.
 
A l'Arxiu de Butlletins només trobareu fins al número 27 (maig 2021). Durant pràcticament un any i mig, fins al gener del 2023, no vam editar-lo. En aquesta nova etapa que hem començat (número 28, gener 2023), el butlletí l'enviem a tots els subscriptors, però no el publiquem a la web, perquè està fet en un format no publicable.

 

newsletterIL

   Darrera modificació:

Subscripció/baixa

Un cop hàgiu enviat les dades, us demanarà que les confirmeu.

 

L’adreça electrònica s’utilitzarà únicament per a l’enviament del Butlletí de l’IL.
 
La dirección electrónica se utilizará únicamente para el envío del Butlletí del IL.
 
The email address will only be used to send the Butlletí of the Language Institute.

 

Tots els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.