Descarregar pdf
Butlletí de l'Institut de Llengües
 
 El Butlletí electrònic de l'Institut de Llengües de la Universitat de Lleida, de caràcter quadrimestal, pretén donar a conèixer especialment a la comunitat universitària, però també a la societat, tota l'activitat lingüística que genera: cursos de llengües, oferta de recursos lingüístics, promoció de les llengües, recomanacions d'eines que tenim a l'abast per a l'aprenentatge, difusió de les actuacions dutes a terme, agenda, notícies...
 

El nostre butlletí neix amb l'esperit de ser un espai informatiu i divulgatiu alhora, en què tinguin cabuda tots els aspectes relacionats amb les llengües.

Si voleu rebre el Butlletí, només cal que ens ho indiqueu a l'apartat de subscripció. En qualsevol moment podeu donar-vos de baixa en aquesta mateixa pàgina.
 
A l'Arxiu de Butlletins només trobareu fins al número 27 (maig 2021). Durant pràcticament un any i mig, fins al gener del 2023, no vam editar-lo. En aquesta nova etapa que hem començat (número 28, gener 2023), el butlletí l'enviem a tots els subscriptors, però no el publiquem a la web, perquè està fet en un format no publicable.

 

newsletterIL

   Darrera modificació:

Subscripció/baixa