1 d'abril de 2009

Descarregar pdf

Alumnes de Nutrició Humana i Dietètica donaran consells a la gent gran en la primera fira Mollerussa, salut i vida, que se celebra del 2 al 4 d'abril

Fira Mollerussa Salut i VidaUna quarantena d'estudiants de segon i tercer curs d'aquesta diplomatura participaran al certamen amb un estand propi, en col·laboració amb el servei científico-tècnic de Qualitat de vida i envelliment que coordina el professor Jaume March. Els alumnes informaran els assistents sobre temes d'higiene i seguretat alimentària, propietats nutritives, tècniques culinàries i hàbits saludables.

Oferiran diàriament un taller pràctic sobre conservació dels aliments, en què el públic podrà conèixer d'una manera interactiva com s'ha d'organitzar una nevera, tenint en compte les diferents temperatures que necessiten els productes. Els estudiants de Nutrició Humana i Dietètica de la UdL també han programat una xerrada que tindrà lloc dijous a les 18.15h. Porta per títol Alimentació, exercici i bons costums. Punts clau per a un envelliment de qualitat.

La segona promoció de Nutrició Humana i Dietètica de la UdL rebrà les seues orles al final d'aquest curs. Els titulats volen fer ressò d'aquest col·lectiu emergent i cada cop més nombrós de professionals per promoure la salut mitjançant hàbits alimentaris saludables adequats a cada individu i patologia.

MÉS INFORMACIÓ


Fira Mollerussa Salut i Vida 2009