12 de juliol de 2011

Descarregar pdf
 

Una quarantena de fotografies 'retraten' els detalls de la Seu d'Urgell
audio
Foto: Rafa Sanchis. Exposició a la Universitat de Lleida (UdL). All rights reserved [+] AMPLIAR IMATGEFoto: Rafa Sanchís
 
Un total de 42 instantànies, 3 per autor, conformen "Retrat d'una ciutat", una exposició col·lectiva que avui s'inaugura a la capital de l'Alt Urgell i que ha estat organitzada per la Universitat d'Estiu de la UdL i l'Ajuntament de La Seu d'Urgell.

Les obres, que es podran veure fins al 31 de juliol al Centre Cívic "El Passeig" de La Seu, van ser realitzades pels alumnes del curs de fotografia que va coordinar Xavier Goñi i va impartir Josep Bou durant la passada edició de la Universitat d'Estiu, el juliol de 2010, -Teresa Arias, Jaume Bisbal, Betty Borrallo, Anna Isan, David Esteve, Manuel Juan, Lourdes Manuel, Carles Mateu, Maite Pallarés, Maria Pedrola, Consol Roy, Rafa Sanchis i Joan Tomàs.

Les fotografies, en blanc i negre i en color, mostren detalls de la vida de la ciutat, ja sigui a través d'algun element arquitectònic, d'espais públics i altres més privats, de la seua gent i les seues activitats quotidianes,  culturals, així com dels lligams entre la vila i el camp.