12 de juny de 2008

Descarregar pdf

. BEQUES / Quaranta-cinc alumnes es beneficien de les primeres Beques Internacionals Bancaja-UdL, que tenen com a objectiu fomentar la mobilitat. Mèxic, Argentina, Estats Units i Canadà són algunes de les seues destinacions

Lliurament de les credencials de les beques Bancaja - UdL
[+] AMPLIAR IMATGELliurament de les credencials
Una UdL i Bancaja han lliurat aquest dijous les credencials de les Beques Internacionals corresponents als cursos 2007-08 i 2008-09. Un total de 45 alumnes de la UdL es beneficien d'aquest programa, que té com a objectiu facilitar la mobilitat de l'estudiantat universitari fora de la Unió Europea, tant per seguir assignatures de grau com per realitzar els projectes de final de carrera. La majoria viatgen a països llatinoamericans, com ara Mèxic, Argentina, Xile, Perú o Nicaragua. Mentre, altres realitzen aquestes estades als Estats Units i el Canadà. Alguns d'ells no han pogut recollir la beca, precisament, perquè encara són fora de Lleida.

Les beques de les dues primeres convocatòries sumen un total de 60.000 euros, que es reparteixen entre l'alumnat de la UdL depenent de la durada de la seua estada a l'estranger. Així, la dotació personal oscil·la entre els 700 i els 1.800 euros per estudiant. Uns diners que serveixen per sufragar part del viatge, l'allotjament i la manutenció.

Lliurament de les credencials de les beques Bancaja - UdL
[+] AMPLIAR IMATGE
L'acte de lliurament de les credencials, que ha tingut lloc al Saló Víctor Siurana, ha comptat amb la presència de Carme Figuerola (vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la UdL), Carles Pazos (responsable de la Fundació Bancaja a Catalunya), Joan Bofill (director de zona de Bancaja per Lleida i Tarragona), Juan Carlos Soriano (responsable de les Beques Internacionals Bancaja) i Josep Maria Martí (coordinador de l'oficina de Relacions Internacionals de la UdL). Figuerola ha valorat molt positivament el conveni de col·laboració entre la UdL i l'entitat bancària, ja que aquestes beques "faciliten la mobilitat dels alumnes i fomenten el desenvolupament de totes les universitats implicades".