13 d'abril de 2010

Descarregar pdf

El quintet de metall Sporadik Brass tanca aquest dimecres la XVII Temporada Musical de la UdL
audio

Peces de Leonard Cohen, Ennio Morricone, Leonard Bernstein, Enzo Toscano, Nunzio Ortolano o Rafael Martínez Valls, entre altres, es podran escoltar demà, 14 d'abril, a les set del vespre al Saló Víctor Siurana del Rectorat, en el darrer concert de la XVII Temporada musical de la UdL. L'actuació anirà a càrrec de Sporadik Brass Quintet, un quintet de metall fundat al 1999 a la ciutat de Lleida amb el nom de Lleida Brass Quintet.

Els seus components: Helio García (trompeta), Nicola Barreca (trompeta), Oleguer Bertràn (trompa), Guillem Domingo (trombó), Miguel Hernández (tuba) i Esteve Espinosa (bateria), són professors del Conservatori Municipal de Música de Lleida, membres de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida i de la banda Municipal de València.

El repertori és un dels aspectes que tracten amb més cura, tot apostant pel desenvolupament i la creació de noves músiques en versió original, sense deixar de banda música de qualsevol època.

El Lleida Brass Quintet va actuar per primera vegada a l’any 2000 al Teatre del Escorxador de Lleida amb un concert pedagògic amb enregistrament d’un CD.

Entre les seues actuacions destaquen la de l’ Auditori Municipal Enric Granados (juny de 2001) i la de Seu Vella (novembre de 2007), així com la realitzada a l’ Esglèsia del SS Salvador de Sevilla (juny de 2008).
Dintre dels seus projectes de futur cal destacar l’enregistrament d’un CD de música antiga i diversos concerts per tota la geografia catalana.

La Temporada Musical de la UdL ha oferit enguany sis concerts, dels quals en destaca l'estrena de l'obra Memòria/Oblit, de David Esterri.

 

Concert de l'Sporadik Brass Quintet a la UdL[+] AMPLIAR IMATGE
L'Sporadik Brass Quintet