13 de març de 2013

Descarregar pdf
 

Argent per al futbol sala femení i el futbol masculí en els catalans universitaris

Futbol Sala femení de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEL'equip de Futbol Sala femení amb els entrenadors Xavier Palau i David Viñes /
FOTO: Servei d'Esports de la UdL
baixcorva
L'equip femení de futbol sala de la Universitat de Lleida s'ha proclamat avui a Tarragona subcampió universitari de Catalunya, en perdre per 2 gols a 3 en el partit que l'ha enfrontat amb la Universitat Pompeu Fabra.

Ahir, en la final de futbol masculí disputada també a Tarragona, els nois de David Camara van aconseguir la medalla de plata. L'or va ser per l'equip de la Universitat de Girona que es va imposar a la UdL per 3 gols a 1.

L'any passat, els equips de la UdL de futbol masculí i futbol sala femení van obtenir sengles medalles d'or en els Campionats Universitaris de Catalunya 2011-2012. L'equip de futbol masculí va guanyar llavors a la UdG per 2 gols a 1, mentre que les noies del futbol sala femení van superar per 5 a 2 l'equip de la Universitat de Barcelona.

D'altra banda, els equips masculins de futbol sala, basquet i voleibol de la UdL van quedar tercers en els universitaris catalans, les semifinals dels quals van tenir lloc els passats 27 i 28 de febrer a Lleida i a Tarragona.