13 d'octubre de 2009

Descarregar pdf

Un duet de corda obre aquest dimecres la dissetena temporada musical a la UdL, amb un concert al saló Víctor Siurana

Maria Florea, en concert a la Temporada Musical de la UdL
La violinista romanesa Maria Florea
La Universitat de Lleida obre aquest dimecres, 14 d'octubre, la seua XVII Temporada Musical amb un concert de corda a càrrec de la violinista Maria Florea i el seu pare, el violoncel·lista Cristian Florea. Tindrà lloc al Saló Víctor Siurana de l'edifici del Rectorat, a partir de les 19.00h.

El duet interpretarà la Sonata per violí i violoncel de Maurice Ravel, el Duo número 3 en Si bemol major de Ludwig van Beethoven, el Duo op. 7 de Zoltan Kodaly, i variacions per violí i violoncel “Transylvania” del mateix Cristian Florea.

Florea, originari de Romania, està considerat un músic de gran talent, reconegut amb premis i distincions. Compagina internacionalment la seua activitat de músic amb la de director. Col·labora amb orquestres com la Simfònica de Madrid, la Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Filharmònica "George Enescu" de Bucarest, Solistes de Praga, Solistes de Montpellier-Moscou o la Filharmònica de Monterrey (Mèxic) entre d'altres.

La seua filla Maria va oferir el seu primer concert als 7 anys. Ha estat solista acompanyada per l'Orquestra Filharmónica de Sibiu (Romania), i en vàries ocasions per l'Orquestra Simfònica Europea a diferents ciutats d'Espanya i França junt amb els mestres Manuel Galduf i Cristian Florea.

 

 

 
 
 
 
 

print enrera pujar