14 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Jornades El conflicte d'Iraq i el dret Internacional: el cas Couso . JORNADES / El periodista José Couso moria el 8 d'abril de 2003 a Bagdad pel tret d'un tanc nordamericà. Aquella mort, així com altres violacions dels drets humans provocades per la guerra d'Iraq seran analitzades en les jornades: El conflicte d'Iraq i el Dret internacional

Les jornades, que tindran lloc els propers dies 17 i 18 d'abril a la Facultat de Dret i Economia i que han estat organitzades conjuntament per la Universitat de Lleida i la Creu Roja amb el suport d'altres institucions i entitats, aplegaran experts en dret internacional humanitari, així com periodistes que han viscut el conflicte, i comptaran a més amb la presència de Javier Couso, germà del càmara de Telecinco assassinat, que pronunciarà el discurs de cloenda de les jornades.

Abans però, José Luis Rodríguez Villansate (director del Centre d'Estudis de Dret Internacional Humanitari) pronunciarà una conferència preliminar a les jornades sobre els assassinats col·lectius i les execucions extrajudicials avui a les set del vespre a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia.

print enrera pujar