14 de febrer de 2007

Descarregar pdf

El Servei d'Extensió Universitària atén més de 10.000 consultes a l'any


El Servei d'Extensió Universitària (SEU) de la UdL rep a l'any entre 7.000 i 8.000 consultes, a les quals cal sumar les 2.500 que arriben per correu electrònic, i “totes són resoltes”. Així ho va manifestar el vicerector d'Estudiantat, Xavier Gómez, durant la inauguració del nou Punt d'Informació i Orientació de la UdL situat a les noves dependències que el SEU ha estrenat al campus de Cappont.

Amb l'objectiu de donar un millor servei no només a l'estudiantat sinó a la resta de la societat lleidatana, el Servei d'Extensió Universitària de la UdL s'ha traslladat del campus del Rectorat al de Cappont -el més important en nombre d'alumnes-, concretament a la planta baixa de l'edifici annex del Centre de Cultures, augmentant considerablement la seua superfície.

A més a més, el SEU ha vist ampliat l'horari d'atenció al públic, de 10 del matí a 7 del vespre ininterrompudament, tot i que s'està treballant en la posada en marxa un servei d'atenció telefònica les 24 hores del dia.

El servei s'organitza en dos àmbits: el d'informació i el d'assessorament. Mentre que el primer s'ocupa de donar informació general de la universitat i la ciutat de Lleida, l'allotjament, els programes d'informació i assessorament per als estudiants de primer curs, la presència de la UdL en fires i la jornada de campus oberts, principalment; el segon, s'encarrega de gestionar els programes de cooperació educativa universitat-empresa, les beques de col·laboració i altres ajuts, així com la borsa de treball.

Pel que fa a aquesta darrera, dir que al 2006 es van gestionar un total de 889 ofertes de treball, de les quals 179 van acabar en contracte. L'any passat hi havia un total de 394 persones inscrites a la borsa, entre estudiants dels darrers cursos i titulats.

Servei Extensió Universitària UdL


fletxa-grisMés informació

 
i

Punt d'Informació UdL
Servei d'Extensió Universitària
Tel. 902 507 205
pdi@seu.udl.es


print enrera pujar