14 de setembre de 2011

Descarregar pdf
 

La UdL rep 220 alumnes forans de 23 països d'arreu del món
 
. Per primer cop arriben 3 estudiants provinents de l'Institut d'Educació de Hong Kong  
audio
Alumnes de mobilitat de la Universitat de Lleida / UdL
[+] AMPLIAR IMATGEEls matriculats al Certificat d'Estudis Hispànics han iniciat les classes a la Facultat de Lletres / FOTO: UdL
baixcorva
Més de 220 alumnes de mobilitat provinents de 23 països d'arreu d'Europa, Amèrica i Àsia, cursaran estudis durant aquest any acadèmic 2011-12 a la UdL. L'estudiantat italià i el xinès són, fins al moment, els més nombrosos, amb 42 alumnes cadascun. El segueixen els provinents de Mèxic (27), la República Txeca (15), França (14) i Alemanya (11). Tot i així, aquesta xifra es pot veure incrementada, ja que al mes d'octubre s'obre un nou període de sol·licituds per a l'estudiantat interessat en fer l'estada a la Universitat de Lleida durant el segon quadrimestre. Des de l'Oficina de Relacions Internacionals esperen mantenir uns registres similars als de l'any passat, quan els centres de la UdL van rebre 320 estudiants.

Aquest curs acadèmic, com a novetat, la UdL acull 3 alumnes de provinents de l'Institut d'Educació de Hong Kong que cursaran estudis a la Facultat de Lletres. A més, han crescut, de 25 a 36, les matrícules al Certificat d'Estudis Hispànics -majoritàriament amb alumnat xinès- i també s'han consolidat els intercanvis amb Corea del Sud.

Per centres, la Facultat de Lletres acull el nombre més gran d'estudiantat forà amb 94 persones. La segueixen la Facultat de Dret i Economia (45), la de Medicina (26), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (23), l'INEFC-Lleida (17), la Facultat de Ciències de l'Educació (8) i la d'Infermeria (6).