15 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Edifici CREA de la UdL . JORNADES / Una vintena d'experts en energia tèrmica d'Espanya, França, Alemanya, Suècia, Bulgària i Japó es donaran cita aquesta setmana a la Universitat de Lleida, en el marc d'un taller de treball de l'Agència Internacional de l'Energia (IEA/ECES)

La trobada professional, que es desenvoluparà entre els dies 16 i 18 d'abril, té com a objectiu posar sobre la taula les darreres novetats en recerca i desenvolupament de les tecnologies de transport d'energia, l'emmagatzemament d'alta temperatura, els sistemes de bombeig energètic i el transport de mercaderies sensibles. Aquestes investigacions tenen aplicacions en àmbits diversos com la siderúrgia o les centrals termosolars.

Els participants en el taller començaran el seu programa de treball el dimecres, dia 16, visitant el Centre de Recerca d'Enginyeria Aplicada (CREA) de la UdL, al campus de Cappont, i les instal·lacions de l'empresa Nufri a Mollerussa. Durant els dos dies posteriors mantindran diverses reunions per exposar els seus projectes de R+D, idees empresarials i productes.

Aquest és el tercer cop que el Departament d'Informàtica i Enginyeria Industrial de la UdL organitza un taller conjunt dels annexes 18 i 19 de l'Agència Internacional de l'Energia, que aplega 17 països d'arreu del món. Les anteriors trobades a Lleida van tenir lloc els anys 2003 i 2005.


MÉS INFORMACIÓ


International Energy Agency

print enrera pujar