15 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Les obres del Magical començaran a finals d'any


. Tres empreses han presentat ofertes per redactar el projecte executiu i sis més opten a fer el del CeDiCo


Obertura de pliques
[+] AMPLIAR IMATGEÀngel Ros, Joan Viñas i Josep M. Sentís
El Centre Experimental per a la Producció Audiovisual, Multimèdia, Digitalització i Arxiu de Continguts (Magical) començarà a construir-se durant el darrer trimestre del 2008. Aquest és el termini d'inici d'obres previst pels responsables del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL). Tres empreses opten a redactar el projecte executiu, amb ofertes que oscil·len entre els 497.722 i els 530.625 euros. Un cop la comissió tècnica decideixi quina és la millor proposta, s'obrirà un termini de sis mesos per enllestir tota la documentació i podrà començar la construcció de l'equipament, que inclou el Centre Audiovisual i l'Arxiu Audiovisual Digital.

El president del PCiTAL i rector de la UdL, Joan Viñas, ha presidit aquest dimarts l'obertura de pliques, acompanyat pel vicepresident del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros. En el mateix acte també s'han conegut les ofertes per redactar el projecte executiu del Centre de Disseny de Coneixement (CeDiCo), que s'ubicarà a l'antic teatre de la caserna d'artilleria. En aquest cas, hi ha sis empreses candidates a dissenyar-lo, amb pressupostos que van dels 281.800 als 307.400 euros.

La construcció d'aquests edificis del PCiTAL al turó de Gardeny comportarà una inversió propera als 12 milions d'euros, sense comptar el posterior equipament interior. El president del Parc, Joan Viñas, ha destacat el "salt qualitatiu" i les "grans oportunitats" que representaran aquestes instal·lacions per a Lleida.


MÉS INFORMACIÓ