17 d'abril de 2009

Descarregar pdf

La UdL participarà en la Fundació "Cal Trepat" i en la redacció del seu Pla director. Una representació de la Universitat ha visitat avui les naus de l'antiga factoria targarina

undació Cal Trepat de Tàrrega
[+] AMPLIAR IMATGEUna de les naus de Cal Trepat
La Universitat de Lleida participarà en la futura Fundació Cal Trepat de Tàrrega, l'antiga factoria de maquinària agrícola de la capital de l'Urgell fundada al 1913, així com en la redacció del seu Pla director. Avui el rector Joan Viñas, acompanyat per membres del seu equip de govern i del Consell Social i pels directors de les escoles Politència Superior i Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, han visitat la vintena de naus que conformen Cal Trepat convidats per l'Ajuntament de Tàrrega. A la visita, a més de l'acalde Joan Amézaga, s'hi han afegit regidors, i el director del projecte, Jaume Espinagosa.

Atenent les peticions del consistori targarí, la UdL s'ha compromès ha formar part de la fundació que gestionarà aquest complex que acollirà, entre d'altres, un museu de la maquinària agrícola i un viver d'empreses de la comarca. Experts dels àmbits tecnològic, agrícola i museístic de la Universitat de Lleida participaran a més en la redacció del Pla director de l'antiga factoria d'estil modernista, de titularitat municipal des del desembre de 2006.