18 de juny de 2008

Descarregar pdf

. CONVENI / La UdL col·laborarà amb l'Agrupació d'Entitats per a l'Atenció al Minusvàlid de les comarques de Lleida en l'elaboració del pla funcional del Centre de Recerca, Formació i Docència sobre la discapacitat

Signatura del conveni UdL - ALLEM
[+] AMPLIAR IMATGEAntoni Mateu i Joan Viñas
El document, que fixarà tant l'estructura com el funcionament d'aquest centre únic a tot l'Estat espanyol, es basarà en els treballs d'investigació programats per al període 2008-2012. Així ho estableix el conveni marc de col·laboració signat aquest dimecres, 18 de juny, per Joan Viñas (rector de la UdL) i Antoni Mateus (president d'ALLEM).

L'objectiu del Centre de Recerca, Formació i Docència sobre la discapacitat a Lleida és millorar la qualitat de vida tant de les persones discapacitades com dels seus familiars. El primer pas és definir les línies de recerca sobre la discapacitat, incloent les que ja han iniciat les 16 entitats que formen part de l'ALLEM: envelliment, centres especials de treball i models d'atenció a les persones. Després es planificarà l'execució dels treballs i es buscarà el finançament necessari. Per cadascun dels projectes de recerca, les dues parts signaran un conveni de col·laboració específic.