18 de març de 2008

Descarregar pdf

Tresserras i Balagueró en la 5a Setmana de la Comunicació

 
Jaume Balagueró, a la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida
El director de cinema, Jaume Balagueró
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el director de cinema lleidatà Jaume Balagueró seran dos dels protagonistes de la Setmana de la Comunicació que se celebra del 31 de març al 3 d’abril a l’e difici del Rectorat de la UdL. Balagueró parlarà sobre com la pantalla pot esdevenir contingut de ficció i alhora presentarà la pel·lícula REC, codirigida amb Paco Plaza, i un dels seus darrers èxits, mentre que Tresserras serà l'encarregat de pronunciar la conferència inaugural que versarà sobre Televisió, noves tecnologies i cultura popular.

La 5a Setmana de la Comunicació, que organitza anualment la Unitat de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida, tractarà el tema de la triple pantalla (tv, mòbil i ordinador) i “està ideada de manera que la conferència inaugural i la de cloenda -a càrrec del catedràtic de Comunicació de la UPF, Josep Gifreu- ens ofereixin un marc de reflexió sobre el que ens poden aportar aquestes noves tecnologies en constant evolució”, ha explicat Jaume Cabré, professor de Comunicació Audiovisual de la UdL i coordinador de les jornades.


Joan Manuel Tresserras, a la Setmana de la Comunicació de la Universitat de Lleida
Joan Manuel Tresserras
Cabré ha destacat que els continguts d’aquesta edició s’han plantejat “tenint molt en compte els alumnes que cursen aquests estudis i allò que els desperta especial interès”. Altres dels conferenciants que hi intervenen com Santiago Miralles, director de CCRTV Interactiva, tenen un perfil molt més tècnic i presentaran les possibilitats actuals del mòbil i l’Internet d’alta velocitat, entre altres.

La Setmana oferirà un marc de reflexió sobre la triple pantalla, televisió, mòbil i ordinador, i el que ens poden aportar aquestes noves tecnologies en constant evolució
Aquest any, per primer cop, la Setmana de la Comunicació s’obre als alumnes de batxillerat “ perquè puguin veure de prop què hi fem, tenint en compte que avancem cap a uns estudis de Comunicació Audiovisual de grau”, ha afirmat Jaume Cabré. En aquest sentit, prop de 300 estudiants de diferents centres de les contrades de Lleida podran gaudir de la projecció de REC i de les explicacions de Jaume Balagueró.


MÉS INFORMACIÓ


5ª Setmana de la Comunicació a la Universitat de Lleida: El repte de la triple pantalla


Triptic de la 5a Setmana de la Comunicació

 

Triptic de la 5a Setmana de la Comunicació

 

print enrera pujar