19 d'abril de 2013

Descarregar pdf
 

Com explicar als nens el tràngol d'una operació

Nil / Iolanda Gòdia / Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEPortada del llibre / FOTO: UdL
baixcorva
Com podem explicar a un nen que s'ha de sotmetre a una operació quirúrgica? Aquest és el punt de partida de Nil, un llibre que signa la professora de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la UdL, Iolanda Gòdia, juntament amb Mar Lamas i Viviana Herrera. Les il·lustracions han estat realitzades a base de fotografies per a que els nens no ho vegin tant com una ficció, sinó com una història real.

És un conte didàctic que ajuda a la comunicació entre pares i fills, amb una vessant benèfica. Tots els beneficis que es recaptin fins a Sant Jordi aniran destinats a l'Associació Espanyola contra el Càncer. A partir de llavors i fins al febrer del 2014, serviran per ajudar en Nacho, un nen català que pateix la malaltia de Dent. La idea és que tots els diners que vagi generant l'obra es destinin a diferents associacions relacionades amb infants.

Nil es pot comprar a la llibreria Caselles de Lleida, a les llibreries Novetats Molines i Llibres Serra d'Alcarràs, i través de l'AMPA de Soses. A partir de la setmana vinent també es podrà trobar a El Corte Inglés i en les seues llibreries associades.