19 d'abril de 2013

Descarregar pdf
 

Empresaris de les Garrigues coneixen la UdL en una nova edició de "Pròxima estació"

Empresaris de Les Garrigues visiten la Universitat de Lleida al programa "Pròxima Estació UdL"
[+] AMPLIAR IMATGEVisita al campus de l'ETSEA / FOTO: UdL
baixcorva
Una trentena de representants del teixit socioeconòmic de la comarca de les Garrigues, han visitat avui la Universitat de Lleida, en la segona edició del programa "Pròxima estació: UdL", que impulsa el Consell Social de la UdL. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport dels ens comarcals, va estrenar-se l'any passat amb la comarca de la Noguera i pretén posar de relleu el valor que per al territori té la UdL, així com generar col·laboracions universitat-empresa.

Els garriguencs, que han estat acompanyats pel president del Consell Comarcal, Juli Muro, i l'alcalde de les Borges, Enric Valls, han iniciat la visita al campus de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA), on han conegut la tasca que es fa en els laboratoris de Tecnologia dels Aliments i de Biotecnologia Vegetal. Seguidament, s'han desplaçat a la Unitat Docent de la Facultat de Medicina i a l'edifici de l'Institut de Recerca Biomèdica, ubicats a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, on han conegut les aules de simulació i les instal·lacions de recerca de l'IRBLleida.

Després del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, s'han dirigit al campus de Cappont, on han recorregut els diferents centres i la biblioteca del campus per acabar al Rectorat on han estat rebuts pel vicerector de Planificació, Innovació i Empresa, Ferran Badia.


 

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

noticia 13 de febrer de 2012
La Noguera estrena el programa "Pròxima estació: UdL"