20 de març de 2006

Descarregar pdf

IFR Group, al Parc Tecnològic

Amb l'objetiu de difondre i fomentar en la societat lleidatana i el seu teixit empresarial la innovació i utilització de les tecnologies de la informació, IFR Group i Microsoft Ibèrica han anunciat la creació i entrada en funcionament del centre IFR Software Factory Microsoft Dynamics al Parc Científic i Tecnològic Alimentari de Lleida.

El centre, que compta amb una inversió d'un milió d'euros, es destinarà al desenvolupament de solucions verticals de gestió adaptades a les necessitats de diferents tipus d'indústria (Agroalimentàries, Transport, Administació Local...). IFR Software Factory Microsoft Dynamics generarà un volum de negoci de 5 a 6 milions d'euros anuals i donarà servei en desenvolupament de software a tot el territori de l'estat, fent realitat les possibilitats que ofereix el mercat europeu.

Pel que fa a la dotació del centre, l'Ajuntament de Lleida posarà a disposició del projecte l'espai físic necessari per a les instal·lacions i s'ofereix a la vegada com a centre pilot per al desenvolupament de solucions verticals adaptades a les necessitats de les administracions locals.

Per la seva banda, la Universitat oferirà treball en pràctiques als seus alumnes en entorns de gestió sota la plataforma Microsoft, tant en el centre com a IFR Group i en empreses vinculades al nou centre IFR Software Microsoft Dynamics (integradors de sistemes i altres desenvolupadors de software). Així mateix, la Universitat de Lleida facilitarà la inclusió d'assignatures de lliure elecció relacionades amb les activitats del centre. El projecte permetrà la creació de 100 llocs de treball i 20 places per a la formació d'estudiants universitaris becats.

Viñas i Àngel Ros. PCiTAL

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida és "l'aposta de Lleida per la innovació, la competitivitat i la transferència entre universitat i empresa, factors claus en el segle XXI", en paraules de l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

En el mateix sentit s'ha pronunciat el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, en afirmar que "en la societat del coneixement, la triple hèlix universitat, Ajuntament i empresa, motor del PCiTAL, és l'únic futur possible per a la creació de riquesa en el territori".