21 d'abril de 2009

Descarregar pdf

Ruben Hengesbach, membre del PAS, i Violeta Sancho, estudiant de l'IES Gili i Gaya, són els guanyadors de la primera edició dels premis de vídeo digital "La UdL i jo", patrocinats pel Consell Social

Premi de Vídeo La UdL i Jo. Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGERuben Hengesbach rebent el premi
Els premiats, Hengesbach, en la categoria de membre de la comunitat universitària, i Sancho, en la de centres d'educació secundària, han rebut de mans de rector, Joan Viñas, i de la secretària del Consell Social, Cèlia Perpinyà, el guardó de 300 euros, que podran utilitzar per adquirir llibres, música, material educatiu o informàtic.
 
Aquest premi, convocat pel vicerectorat d'Estudiantat, té com a un dels seus objectius principals copsar la idea que, tant els universitaris com els alumnes de secundària tenen de la Universitat de Lleida. Enguany, en ser el primer cop que es convocava, els guanyadors van poder gaudir d'un premi sorpresa. El passat 15 d'abril, van desplaçar-se a l'Estany d'Ivars per assistir a un dia de rodatge de la propera pel·lícula del cineasta català, Bigas Luna, Segon Origen, basada en la novel·la de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen i que produeix Carles Porta.