22 de juny de 2011

Descarregar pdf

Fidel Molina, dirigirà l'ICE-CFC
audio
Fidel Molina i Roberto Fernández. Universitat de Lleida [+] AMPLIAR IMATGEEl nou director de l'ICE-CFC, Fidel Molina, amb el rector de la UdL, Roberto Fernández FOTO: UdL
 
El catedràtic de Sociologia va prendre possessió ahir del seu càrrec substituint la professora de Ciències de l'Educació, Conxita Vendrell. Fidel Molina, que deixa la direcció del departament de Geografia i Sociologia per posar-se al capdavant de l'Institut de Ciències de l'Educació-Centre de Formació Contínua (ICE-CFC), estarà acompanyat per José Alonso (cap de la unitat de formació contínua), Anna Soldevila (cap de la unitat de formació de programes específics), Joaquim Reverté (cap de la unitat de formació de professorat universitari) a més dels col·laboradors del Departament d'Ensenyament i del personal d'administració i serveis de l'ICE-CFC de la UdL.

Molina va destacar en el seu discurs la importància de continuar mantenint els vincles amb els diferents nivells del sistema educatiu, (primària i secundària), conjugar noves propostes de formació de dins i de fora de la UdL, sobretot pel fa a la formació al llarg de la vida, així com la necessitat de formar el professorat universitari no només en docència i recerca, sinó també en gestió.

Per la seua part, el rector de la UdL, Roberto Fernández, va insistir en el fet que cal convèncer el personal docent que "l'ICE-CFC és un bé objectiu no només per a la formació del professorat, sinó per al futur de la Universitat".