23 d'abril de 2008

Descarregar pdf

XII Festa Major de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida . FESTA MAJOR / El Consell de l'Estudiantat celebra aquest dijous la seva XII Festa Major amb un programa carregat d'actes

El campus de Cappont acollirà la major part de les activitats, tret de les cites esportives que tindran lloc al pavelló Camps Elisis i el camp de futbol de la Bordeta a partir de les 10 del matí. La Pedalada Ecològica sortirà del Rectorat a les 11.15 per recórrer els campus de Medicina i l'ETSEA abans de finalitzar al de Cappont. Els participants podran gaudir de forma gratuïta del dinar popular, que consistirà en una fideuà. La resta de comensals haurà de pagar 3'5 euros.

El programa es completa amb una gimcana, un concurs de monòlegs i una trobada castellera protagonitzada pels Marracos i colles d'altres universitats catalanes. El final de la festa arribarà amb el tradicional correfoc, a partir de les 22:00 al carrer Jaume II, i el concert de rock. Els grups lleidatans Misfirerock i Tremendos actuaran a partir de les 23:15.

Amb motiu de la Festa Major de l'Estudiantat, la UdL suspèn les classes del 24 d'abril a partir de les 11 del matí.


MÉS INFORMACIÓ


XII Festa Major de l'Estudiantat de la UdL (Consell de l'Estudiantat)
Programa de la Festa Major de l'Estudiantat (PDF)
Pedalada Ecològica
Los Marracos de la UdL
Tremendos


print enrera pujar