24 de setembre de 2013

Descarregar pdf
 

La UdL, present al Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible de Catalunya
 
. Amb el nomenament com a membre de la catedràtica Montserrat Viladrich

Montse Viladrich / Universitat de Lleida Montse Viladrich
La Universitat de Lleida (UdL) serà present al Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) gràcies al nomenament com a membre de la catedràtica Montserrat Viladrich Grau, del departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals. Adjunta al vicerector de recerca de la UdL, Viladrich imparteix classes a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària i és representant de l'Estat espanyol a l'European Association of Environmental and Resource Economists.

El CADS té com a missió assessorar el Govern català sobre les directrius generals de les polítiques amb repercussions sobre el medi ambient i el desenvolupament sostenible, incloent normatives, instruments de planificació territorial i sectorial, mesures d'educació ambiental i promoció de la investigació científica en aquest àmbit.

Montse Viladrich s'incorpora a l'organisme amb Xavier Bellés,  Rafael Mujeriego, Josep Oliver i Joan Vallvé i Ribera, en substitució de Josep Alabern, Martí Boada, Isabel Cacho, Marta Estrada i Anna Maria Geli, que han esgotat el seu mandat. També ha causat baixa, a petició pròpia i per motius laborals, la consellera Teresa Franquesa Codinach.