25 d'abril de 2006

Descarregar pdf

Joan Julià-Muné, guardonat amb el Premi Prat de la Riba

El darrer llibre de Joan Julià-Muné, professor del Departament de Filologia Catalana i Comunicació de la UdL, titulat Fonètica aplicada catalana. Dels fonaments a les aplicacions de les ciències fonètiques, ha estat guardonat amb el Premi Enric Prat de la Riba de l'Institut d'Estudis Catalans en la present edició de 2006.

L'obra intenta donar resposta a les preguntes i a les necessitats que es plantegen en relació amb l'estudi dels sons de la parla en general i de diverses llengües en particular, especialment la catalana, apostant alhora per un tractament teòric i aplicat –inclou material fònic consultable en un CD– dels diversos temes que tracta. 

El guardó, atorgat a la millor obra publicada el quinqueni 2001-2005 dins l'àmbit de la filolologia catalana, fou lliurat ahir a la seu de l'IEC a Barcelona, en un acte presidit pel president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i pel president de l'IEC, Salvador Giner

Des de la seva institució, el 1914, els guardons distingeixen les institucions i persones que han contribuït, amb les activitats o amb els seus treballs, a la consolidació i al prestigi de la recerca científica i de la cultura catalana. 

 

Premi de Prat de laRiba 2006 per Joan Julià Muné

 

print enrera pujar