25 d'abril de 2008

Descarregar pdf

Publicacions de la Universitat de Lleida . NOVETATS EDITORIALS / El Servei de Publicacions de la UdL ha editat tres nous volums durant aquest mes d'abril. Antropologia, història contemporània i relats són els protagonistes de les obres

Límits i identitat ètnica: una recerca a Fraga (Osca), de Silvio Previtera, ens atansa al fet fronterer de la Franja de Ponent. Es tracta d'un estudi amb fons antropològic sobre les complexes realitats nacionals del que l'autor denomina "frontera calenta" entre dos pobles i dues nacionalitats.

La proposta de Joan Puig i Ribera porta per títol Ultramemòries i altres relats. Guillem Viladot. El volum està format per cent relats que Viladot va escriure per a la revista /Sió/ d'Agramunt, marcats per l'humor propi de l'autor, qui sedueix el lector mitjançant la sorpresa i la narració de fets insòlits.

El professor Antonio Blanc planteja una altra reflexió. Europa Oriental: en la encrucijada entre la Unión Europea y la Federación Rusa es basa en les darreres ampliacions de la UE i com han implicat l'adhesió d'una sèrie d'Estats que havien format part de l'àrea d'influència de l'antiga URSS.

MÉS INFORMACIÓ


Servei de Publicacions de la UdL


print enrera pujar