26 de juny de 2008

Descarregar pdf

. CÀTEDRA UNESCO / La UdL organitza, amb UNESCO i 8 universitats d'arreu del món, el primer Seminari Internacional sobre ciutats intermèdies

El rector de la UNNE, Óscar Valdés, a la UdL
[+] AMPLIAR IMATGEEl rector de la UNNE a la UdL
La Càtedra UNESCO de la Universitat de Lleida sobre Ciutats Intermèdies, Urbanització i Desenvolupament prepara un seminari internacional per a la propera tardor en col·laboració amb la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Centre Americana "Salvador Cañas" (El Salvador), la Universitat pública de San José (Costa Rica), la Universidad de los Andes (Veneçuela), la Universitat Politècnica de El Mansoura (Egipte), l'Escola Politècnica Federal de Lausana (Suïssa), la Universitat de Ferrara (Itàlia) i la Universitat Nacional del Nordeste-UNNE (Argentina).

Precisament, el rector de la UNNE, Óscar Valdés, ha visitat Lleida aquesta setmana per entrevistar-se amb el rector de la UdL, Joan Viñas, i el responsable de la Càtedra UNESCO, Josep Maria Llop. La trobada ha servit per refermar el compromís de la Universitat argentina amb els projectes de desenvolupament de la Càtedra i estudiar la possibilitat de renovació d'un conveni existent entre la UdL i la UNNE.