26 d'octubre de 2011

Descarregar pdf
 

Un projecte d'emprenedoria d'estudiants de la UdL, entre els millors d'Espanya
audio
Projecte emprenedoria de la UdL premiat - Universitat de Lleida (UdL)
[+] AMPLIAR IMATGEEls alumnes de la UdL durant la presentació del projecte / FOTO: Salvador Camí Julià
Accestour, una agència de viatges per a clients amb discapacitat ideada per quatre alumnes de la Facultat de Dret i Economia, ha estat un dels 86 projectes guardonats pel Ministeri d'Educació d'entre els 933 que es van presentar al Premi "Emprenedors" de les universitats públiques espanyoles. Aquesta idea de negoci d'Irene Badia, Maite Camí, Àngel Miró i Marc Planes ja van guanyar el I Concurs de projectes d'emprenedoria d'estudiants universitaris de la UdL el passat mes de maig.

Ahir, la Universitat Carlos III de Madrid, va acollir la jornada de reconeixement de l'estudiantat premiat en aquesta convocatòria, que va comptar amb la presència de Màrius Rubiralta, secretari general d'Universitats, i Mercedes Chacón, directora general d'Atenció, Participació i d'Ocupabilitat d'Estudiants Universitaris.

Durant l'acte, es van presentar només 2 dels 86 projectes premiats, el de l'Agència de viatges per a discapacitats de la Universitat de Lleida, i el d'Empresa de comercialització de tecnologia per a Picosatélite Cubesat, de la Universitat de Vigo.


 
Més informació