27 de juny de 2011

Descarregar pdf

Els investigadors de l'IRBLleida estrenyen llaços amb científics dels EUA, gràcies a un conveni signat amb La Caixa
audio
IRB Lleida. Recerca biomèdica. Universitat de Lleida [+] AMPLIAR IMATGEEl director científic de l'IRBLleida, Xavier Matías-Guiu, amb l'investigador Giovanni de Petris / FOTO: UdL
 
L'equip d'investigadors de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida han pogut compartir experiències amb sis experts de prestigi internacional de diferents especialitats dins l'àmbit de la salut gràcies al conveni signat entre la UdL i La Caixa. A través, del programa Aula Caixa, la ciutat de Lleida ha acollit en els darrers mesos diverses activitats on aquests investigadors han estat presents. Es tracta del doctor Carles Muntaner, que va impartir un curs d'Epidemiologia Social entre el 17 i el 21 de juny; els doctors Giovanni De Petris MD i Thomas k. Lidner de la Clínica Mayo d'Scottsdale, als EUA, que van pronunciar conferències sobre el càncer de mama i les patologies digestives entre els dies 15 i 16 de juny; i, finalment 3 dels ponents del programa del XII International Congress on Molecular Systems Biology.

La presència a Lleida d'aquests científics reconeguts, provinents sobretot dels Estats Units, representa una bona oportunitat per establir lligams de caire internacional. La Caixa, a través del conveni signat amb la UdL, és l'encarregada de finançar la seua estada a les terres de Ponent.