27 de novembre de 2009

Descarregar pdf

Presenten al Consell de Govern el nou vicerector de Qualitat i Planificació Estratègica
 
. La UdL preveu impartir el curs vinent el Màster d'Enginyer Agrònom 
audio
Ramon Saladrigues, nou vicerector de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGE Ramon Saladrigues
Ramon Saladrigues, professor d'Economia Financera i Comptabilitat de la UdL, ha estat presentat avui al Consell de Govern com a nou vicerector de Qualitat i Planificació Estratègica, en substitució de Joan Prat. Saladrigues, doctor en Economia per la Universitat de Barcelona, va ser vicedegà de la Facultat de Dret i Economia de la UdL entre els anys 1998 i 2004 i coordinador de la titulació de Ciències Empresarials al 2007. Des de l'abril del 2009, ha estat el coordinador de Rectorat en economia i dades UNEIX, centrant-se darrerament en indicadors i finançament de la UdL. El nou vicerector ha desenvolupat la seua recerca en el camp de la demanda de béns i serveis culturals, l'ànalisi i aplicació de noves metodologies per a la identificació d'indicadors econòmics, així com en reforma comptable i comptabilitat financera i internacional.

En un altre ordre de coses, avui també s'ha presentat al Consell de Govern el Màster d'Enginyer Agrònom que la UdL oferirà el proper curs acadèmic. Aquest màster que incorpora les atribucions professionals d'enginyer/a agrònom/a haurà de ser verificat ara per la Direcció General d'Universitats i l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA). D'aquesta manera, el curs 2010/11 ja estaran adaptats a Bolonya, tant el primer com el segon cicle de l'actual Enginyeria agrícola.

D'altra banda, el Consell de Govern ha nomenat com a responsables dels serveis cientificotècnics Centre de valorització i dinamització del patrimoni cultural i Laboratori de degradació i biodegradació de materials orgànics, als professors Flocel Sabaté i Lluís Matin, respectivament.

 
Avui també s'ha presentat el Màster d'Enginyer Agrònom, amb el que la UdL tindrà adaptats a Bolonya tant el primer cicle com el segon d'Enginyeria agrícola
També s'ha donat llum verda a dos noves convocatòries de professorat. En la de professorat contractat s'ofereixen 32 places, de les quals 19 són a temps parcial i la resta a temps complet. D'aquestes darreres, tres corresponen a promocions i estabilitzacions de professorat a temps complet ja existents, d'altres tres a la implantació de nous ensenyaments, dos s'emmarquen en el Programa Serra-Hunter i la resta -incloent les places a temps parcial- corresponen a places vacants (jubilacions, baixes permanents...) i substitucions. També sortiran a concurs d'accés cinc places de professorat dels cossos docents universitaris, quatre de les quals corresponen al cos de catedràtic/a d'universitat, en el marc del programa de promocions.

Altrament, la UdL finançarà amb 10.900 euros visites del seu personal docent i investigador i d'administració i serveis a institucions d'ensenyament superior estrangeres, així com estades a la UdL de personal i estudiants d'universitats estrangeres, amb l'objectiu de promocionar activitats de mobilitat internacional. A més a més, s'ha aprovat una nova convocatòria per a participació d'estudiants de la Universitat de Lleida en els diferents programes de mobilitat que oferta la institució, ja siguin Erasmus amb finalitat de formació o programes de mobilitat propis, per al proper curs 2010/11. Aquesta convocatòria, oberta del 14 de desembre d'enguany al 22 de gener del proper, permetrà als alumnes que compleixin els requisits fer estades formatives en diferents centres europeus i americans.