27 de setembre de 2010

Descarregar pdf

Els espais juvenils i l'educació en el temps lliure, eixos del XIII Fòrum de la Joventut a la UdL
audio
Fòrum Estudis Joventut. Universitat de Lleida
X.Gómez, amb J.Satorra i C.Vega
 
La Universitat de Lleida acollirà del 5 al 7 d'octubre la tretzena edició del Fòrum d'Estudis sobre la Joventut. Es tracta d'un espai de debat per tractar i debatre temàtiques relacionades amb la gent jove. L'edició d'enguany se centrarà en l'ús dels espais juvenils i l'educació en el lleure. En el marc de les experiències de fora de Catalunya, s'analitzaran iniciatives de les Illes Balears, Andorra, Extremadura i Bèrgam (Itàlia).

El vicerector d'Estudiantat de la UdL, Xavier Gómez, ha valorat molt positivament aquest fòrum com a "complement de formació per l'alumnat". A més, considera que "la corresponsabilitat en la gestió d'espais pels joves és una aposta de futur, com ja està duent a terme la UdL en programes com l'IAESTE, que gestionen directament els joves universitaris". Així ho ha explicat en la presentació de l'acte, juntament amb Jordi Satorra (coordinador territorial de Joventut a Lleida) i Carles Vega (director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania a Lleida).

La trobada està oberta a professionals de joventut, tècnics municipals i comarcals, professorat i estudiantat de la UdL, que podrà validar dos crèdits de lliure elecció. A banda de les taules rodones i tallers, els participants realitzaran sortides per conèixer l'Espai Jove de Mollerussa, l'Oficina Jove Garrigues, el Col·lectiu d'Iniciatives Juvenils contra l'Atur i l'Associació Antisida.