28 d'abril de 2011

Descarregar pdf

La UdL potencia la recerca gràcies a un conveni amb l'Obra Social 'la Caixa'
audio
Conveni La Caixa - Universitat de Lleida [+] AMPLIAR IMATGECarina Termens i Joan Viñas durant la signatura
FOTO: UdL
 
Podrà impulsar programes per incentivar i incrementar la recerca i la transferència del coneixement gràcies a un conveni signat avui amb l'Obra Social 'la Caixa' que aportarà 100.000 euros anuals a la UdL per aquesta finalitat.

Això permetrà d’una banda, que personal investigador amb un currículum destacat pugui dur a terme nous estudis, i per l’altra, impulsar programes d'investigació de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. També es pretén incentivar les estades de personal acadèmic i investigador estranger de prestigi a la UdL, així com impulsar itineraris acadèmics conjunts que permetin una doble titulació amb una institució estrangera.

El conveni que han signat aquest dijous el rector de la UdL, Joan Viñas, i la directora d’àrea de negoci de Lleida Ciutat de “la Caixa”, Carina Termens, és el tercer d'aquestes característiques que comparteixen les dos institucions.

L'Obra Social 'la Caixa' ja atorga a la Universitat de Lleida una partida de 27.000 euros anuals per ajudar el personal docent i investigador en temes de formació contínua, programes d'innovació docent i organització de congressos i altres esdeveniments de caire científic.