28 de novembre de 2011

Descarregar pdf
 

Ciències de l'Educació recull aliments i llibres  
audio
Recollida solidària d'aliments a la Universitat de Lleida (UdL)
[+] AMPLIAR IMATGED'esquerra a dreta: Maria Pau Cornadó, Josefina Fernández i JM Forné  / FOTO: UdL
Amb el lema "Aquest Nadal, pensar + que mirar, fer + que esperar", la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida inicia avui una campanya de recapte d'aliments i de llibres de lectura per a nens i joves d'entre 6 a 14 anys.

Les donacions, que s'han de dipositar al vestíbul del Centre, al campus de Cappont, entre les 8 del matí i les 9 del vespre fins al proper divendres 16 de desembre, aniran destinades al Banc d'Aliments de Lleida i l'Associació Sant Vicenç de Paül- Parròquia de Sant Andreu.

Avui, la degana de la Facultat, Maria Pau Cornadó, el president del Banc d'Aliments de Lleida, Josep Maria Forné, i la presidenta de l'Associació Sant Vicenç de Paül, Josefina Fernández, han donat el tret de sortida a la campanya que pretén d'una banda, donar suport a entitats que treballen en pro de les persones en situació de risc i de l'altra, fomentar la lectura entre el públic infantil i juvenil.

Tant Forné com Fernández, han agraït la iniciativa de la Facultat de Ciències de l'Educació, i han recordat que el que es reculli servirà per ampliar les donacions que regularment fan durant aquestes dates.